Razvijte svoju poduzetničku ideju uz LAG Škoji

 In Događaji, Najave

LAG Škoji vas poziva da razvijete svoju poduzeničku ideju uz našu pomoć. Jedna od aktivnosti ovog projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, trodnevnog događanja tijekom kojeg će timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomagati zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja.

POP-UP hub održat će se u gradu Visu od 22. do 24. svibnja 2019.u zgradi Veleučilišta VERN.

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. P

rijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz tri dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, te su svi troškovi sufinancirani iz projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do 15. svibnja prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici za sudjelovanje na hubu. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search