Partnerski sastanak održan u Zagrebu

 In Novosti

U prostorijama Veleučilišta VERN 12. travnja 2019. u Zagrebu održan je 5. kvartalni sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativni hubovi, koji je s provođenjem počeo 19. ožujka 2018. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera: LAG-a Međimurski doli i bregi, ACT Grupe iz Čakovca, Veleučilišta VERN iz Zagreba, Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca, Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina i LAG-a Škoji iz Visa.

Prisutne je na početku pozdravila prodekanica VERN-a Stana Odak Krasić koja je ukratko predstavila Visoku školu za ekonomiju poduzetništva. Predstavljen je Izvještaj o provedbi projekta  u 4. tromjesečju, te su definirane aktivnosti, troškovnik i zaduženja partnera u 4. tromjesečju. Također je vođena rasprava oko provedbe aktivnosti, troškova i zaduženja u 5. tromjesečju.

Nakon održanog sastanaka, sudionici su obišli BIZKoshnicu, boutique coworking prostor u centru Zagreba kojim radi na poticanju poduzetništva edukacijama, savjetovanjem, mentorskom podrškom i svom potrebnom uredskom i komunikacijskom infrastrukturom.

Sastanku su prisustvovali studenti VERN-a, kojima je predstavljen izvještaj o održavanju hubova u Maloj Subotici i Štrigovi te su članovi partnerskog konzorcija predstavili svoja iskustva i dojmove sa testiranja hubova u Međimurju kako bi ih što bolje pripremili za testiranje na Visu u kasnijoj fazi projekta.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Foto: Bojan Haron Markičević