Projektni tim sastao se u Križevcima

 In Novosti

U prostorijama Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima 26. listopada 2018. održan je 3. kvartalni sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativni hubovi, koji je s provođenjem počeo 19. ožujka 2018.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera: LAG-a Međimurski doli i bregi, ACT Grupe iz Čakovca, Veleučilišta VERN iz Zagreba, Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca, Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina, a video-vezom su se uključili partneri iz LAG-a Škoji.

Predstavljen je Izvještaj o odobrenom 1. Zahtjevu za nadoknadu sredstava, sklopljen je novi dogovor oko provedbe aktivnosti i zaduženja u 3. tromjesečju, te su definirane aktivnosti, troškovnik i zaduženja partnera u 3. tromjesečju. Također, vođena je rasprava oko uloga u partnerskom konzorciju, upravljanju projektom, izvještavanju i komunikaciji partnerskog konzorcija.

Nakon održanog sastanaka, sudionici su obišli kompleks i prostore VGUK za praktičnu nastavu, te se upoznali s njihovim radom, a bio je organiziran i posjet križevačkoj čokolateriji „Hedona“, odličnom primjeru društvenog poduzetništva.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search