Sastanak partnerskog tima u Međimurju

 In Novosti

U restoranu Međimurski dvori u Lopatincu 16. srpnja 2018. održan je 2. kvartalni sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativni hubovi, koji je s provođenjem počeo 19. ožujka 2018. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera – LAG-a Međimurski doli i bregi, ACT Grupe iz Čakovca, Veleučilišta VERN iz Zagreba, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina, a video-vezom su se uključili partneri iz LAG-a Škoji s otoka Hvara.

Predstavljen je Izvještaj o provedbi projekta u 1. tromjesečju, sklopljen je novi dogovor oko provedbe aktivnosti i zaduženjau 2. tromjesečju, te je definiran troškovnik partnera u 2. tromjesečju. Također, vođena je rasprava oko uloga u partnerskom konzorciju, upravljanju projektom, izvještavanju i komunikaciji partnerskog konzorcija.

U drugom dijelu dana održan je 1. sastanak koordinacije stručnjaka za Projektni element 3 „Razvoj metodologije i modela pop-up ruralnih hubova za društvene inovacije i (mikro)poduzetništvo“. Partneri su razmijenili mišljenja, postavljeni su okviri rada u idućim mjesecima te je definiran mini akcijski plan.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search